Események betöltése

« Összes Események

ANIMA SOUND SYSTEM // ROMA BULI // GIPSY SOUND CLASH 20

augusztus 3 - 20:00 - 21:30

2990HUF

Az Anima Sound System a Gipsy Sound Clash című album 20. évfordulója alkalmából idén egy szenvedélyes, nagy roma bulit tart a Kobuci Kertben, ahol a magyar és a roma népdalkincs csodája előtt tisztelegnek.
Olyan ismert vendégzenészek is színpadra lépnek ezen az estén, mint Kovács Antal a Romano Dromból vagy Bognár Szilvia, aki nemcsak az Anima Sound System régi énekesnője, de számtalan alkalommal lépett már fel autentikus dalokat énekelve roma hagyományőrzőkkel, mint például Lakatos Mónikával és a Romengoval.
Itt hallható majd először élőben a legújabb Anima-dal, az “Öltöztessél fehérbe”, melyet Kovács Antallal (Romano Drom) és Törőcsik Franciska színésznővel együtt készítettek és adnak most elő. Mindemellett a most megjelenő Big Gipsy Sound Clash Rework albumról is játszani fognak néhány számot.
“Kethane Po Drom, vagyis Együtt az úton. A magyar-roma viszony kulturális szépségeire, gyönyörű egymásrautaltságára mikor máskor mutatnánk rá, ha nem most, ebben a negatív, egymásban majdnem mindig csak a rosszat látó időszakban. Fedezzük fel a szépet a másikban! A mi olvasatunkban ez az üzenete ennek a 20. évfordulónak.” – mondja Prieger Zsolt.
Az Anima Sound System közel 30 éves pályafutását alig kell valakinek bemutatni. A hazai elektronikus zenei kontextus megalapozása, külföldi turnék, világsztárokkal való együttműködések, számtalan emblematikus dal, milliós nézettségű videók, díjak és elismerések  jellemzik a zenekar előadóművészetét.

Jegyárak:
Kedvezményes elővétel: 2490 Ft
Normál elővétel: 2990 Ft
A koncert napján 3500 Ft

Kérjük, ne feledd, hogy a hatályos jogszabályban foglaltak szerint a koncert kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható.
A védettségi igazolványt a beléptetéskor személyi igazolvánnyal (vagy útlevéllel) együtt be kell mutatnod a biztonsági szolgálat munkatársainak.
Ha nem rendelkezel érvényes védettségi igazolvánnyal, sajnos érvényes jeggyel sem tudsz bejutni a koncertre.
Tizennyolc év alatti vendégeink védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében, érvényes jeggyel, de védettségi igazolvány nélkül is látogathatják a koncerteket!
A védettségi igazolvány hiánya miatt jegyet visszaváltani nem tudunk.
Megértéseteket köszönjük.

Részletek

Dátum:
augusztus 3
Időpont:
20:00 - 21:30
Összeg:
2990HUF
Honlap:
https://kobuci.hu/programok/anima_sound_system_roma_buli_gipsy_sound_clash_20_1010

Helyszín

KOBUCI Kert
III. Óbuda, Fő tér 1., Zichy-kastély udvar
Budapest,
+ Google Térkép